Direct contact:
0562 44 20 52

Of mail:
info@tijsknop.nl

Accessoires

Wanneer u van plan bent een fiets te huren wilt u zich vast zo comfortabel mogelijk voelen. Hierbij komen de accessoires goed van pas. We hebben allerlei accessoires voor  verschillende doeleinden. Het vergemakkelijkt eigenlijk allemaal het vervoeren van uw kids, dieren of spullen.

Fietstassen

Voor degene die graag wat spullen meenemen tijdens het fietsen komen onze fietstassen goed van pas. Neemt u alleen wat eten en een fles drinken mee? Dan is in de meeste gevallen een enkele fietstas voldoende. Wilt u ook nog extra kleding of iets anders mee? Dan kunt u kiezen voor een dubbele fietstas. U kunt deze hierboven toevoegen aan uw reservatie, maar u kunt ze ook bij de gewenste fiets toevoegen.

Hondekar

Speciaal voor hondeigenaren hebben we een hondekar. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw hond vervoeren over het eiland. We hebben hier verschillende varianten van aangezien niet elke hond hetzelfde is. We hebben dus een simpele hondekar, maar ook eentje met bench. Zo weet u zeker dat uw hond er niet uit kan springen. Ook is dit handig voor tijdens het kamperen, dan heeft u gelijk een bench. Voor de allerkleinst hondjes hebben we ook een hondenmand.

Kinderkar

Ook voor de allerkleinste kids hebben we een kar. In de kinderkar passen twee kids. Wanneer u met twee kleine komt heeft u op deze manier het vervoersprobleem dus in één keer opgelost. Naast het huren van een kinderkar zijn er ook nog andere opties. Zo hebben we natuurlijk ook gewoon kinderfietsen voor jongens en meisjes. Maar ook kindertandems en zitjes.

Zitje

Wanneer u met één kleine komt die nog niet zelf kan fietsen kunt u een zitje huren. We hebben twee soorten. Een achterzitje en eentje voor op het stuur. Deze kunt gemakkelijk toevoegen door op de knop “reserveren” te klikken. Ook kunt u deze toevoegen bij de gewenste fiets.